Vad händer på JG Tapetserare

Pandemin är över sägs det. Det känns bra även om vi måste fortsätta vara försiktiga med den fortsatta smittspridningen. Samtidigt spirar naturen runt omkring oss och det dröjer inte länge förrän vi vill vara ute i alla sammanhang. Äta uta, laga mat ute,  träna ute, umgås ute. Jag har nog aldrig längtat efter sommaren så mycket som i år. Inte för att vi ska göra något storslaget, men en och annan fest kan det bli. Då hoppas jag på att både få laga mat, äta och umgås ute. Ett och annat häng vid havet lär det bli. Promenader i skogen och kaffefrukost på bryggan i sjön här där jag bor. Jag längtar verkligen mycket. 


De senaste månaderna har också lärt mig att det är dags att ta det lite lugnare. Simma saktare i lugnare vatten och att andas mjukare och vänligare. Det känns fint att komma till dessa insikter samma år jag fyller 50. Fler år ska levas, men även njutas. Vad hände då som fick mig att se detta?

Jo pandemin satte käppar i hjulet för företaget och till slut så stannade hela maskineriet. Jag fick välja den enda utväg som var möjlig. Att ansöka om konkurs. Av den anledningen har det varit tyst om företaget JG Tapetserare AB.
Tråkigt och ledsamt men jag har återhämtat mig riktigt bra och känner glädje över att nya tankar och möjligheter fortfarande ges till mig. Med mina nya insikter tar jag därför mitt kunnande och mina erfarenheter till nya betesmarker. 

Till att börja med byter jag adress. Ni hittar mig nu på söder i Halmstad. I det gamla Kronobränneriet på Skonertgatan 12. Där delar jag lokalen med Casperssons Lädervarutillverkning. Tillsammans har vi en stor kunskapsbredd och vi kommer att kunna slå våra kloka huvuden ihop när något uppdrag som är crossover dyker upp. Casperssons finns på facebook så klicka på länken och se vad de håller på med. 

Namnet JG Tapetserare (utan AB) finns kvar fast med en annan bolagsform. 

Vi kommer att fortsätta göra det vi är bäst på nämligen möbler i alla dess former. Både för företag och privatpersoner. Vi vill fortsätta verka för andra vägar att gå än att slita och slänga. Vi vill laga och renovera, återbruka och framför allt få ett lugn i hur vi ser på vår livsmiljö eller arbetsmiljö. Det är inte nödvändigt att ständigt växla uttryck. Följa nya trender och tendenser. Vi kan vårda det vi har. Välja kvalitet både för ögat, kroppen och miljön. Vi kan leva med våra val längre istället för att vara ängsliga över att inte alltid följa med i det som "gäller nu". 

Företaget är nu i en mindre kostym är tidigare. Vilket passar fint för mig. Hoppas att du blir nyfiken på att följa mig på min nya väg. 

Förfrågningar om uppdrag tar jag helst via mail. Se kontakt. Där finns även uppdaterade öppettider. 

Tack för att du läste hela detta långa inlägg. 
Ha nu en trevlig fredag och en skön helg. 


Välkomna till Instagram. Det är mitt fönster mot världen.
 https://www.instagram.com/jennygrahntapetserare/