Uppmärksamhet

20 augusti 2018
Denna veckan har företaget fått fin uppmärksamhet från 2 håll. Vi är otroligt tacksamma för det.

På bilden syns de vackra möbler i sengustaviansk stil i guld och grönt som vi klätt om i sommar till Halmstad slott.
I helgen bjöds det in till öppet hus av den anledningen att slottet fyller 400 år. Det blev succé och kön ringlade sig lång i flera timmar. Det kändes fint att få komma in och se möblerna på plats med mattor och tavlor som bilder en harmonisk enhet. 81554512-oqC2Ujpg
I går kom uppmärksamhet från ett helt annat håll. Det var väntat att det skulle komma, men vi visste inte när, och vi hade redan läckt en del på facebook och Instagram tidigare. Nu var det dags iallafall..... släppet av Tinas senaste blogginlägg.

Tidigare i sommar tog vi med oss bloggaren Tina Nyblom som driver Home2Tiny till Bruno Mathssons sommarhus i Frösakull. Tina och hennes make Carl är fotografer både två så de fick gå loss med sina kameror och sitt sinne för detaljer och vackra ting och vinklar inte minst. Detta hemreportage är unikt skulle jag vilja säga och det lyfter vilket fint arbete som lagts ner på att renovera huset och trädgården de senaste åren. Både ägarnas entusiasm och envishet, och vår delaktighet lyfts fram så fint och det känns fantastiskt. Gå till bloggen och titta på bilderna och läs den inspirerande texten. Tack Tina och Carl, och stort tack till ägarna av detta fantastiska hus!