Vi lär oss mera hela tiden!

25 september 2017

För 3 veckor sedan åkte jag till Vaggeryd och det fina möbelföretaget Swedese. Grundat av Yngve Ekström 1945. Den möbel de flesta känner igen som Ekström ritat är Laminon som i sitt nuvarande utseende blev till 1956.
Den där dagen för 3 veckor sedan gick jag en utbildning till att bli certifierad Laminotapetserare i Swedeses målmedvetna satsning "Swedese Repair". För miljömedvetenhet, för att hålla möbler av god kvalité vid liv med hjälp av yrkesfolk närmare kunden. Jag känner mig absolut stolt över att vara en del av detta.

Fler utbildningar är på väg som stärker oss på JG tapetserare, och det är den kommande läderlindningskursen som jag ska gå nu i veckan. Googla på läderlindat så får du se vad mycket vackert vi kan hjälpa till med efter denna veckan.
 
Bildtext:  Lamino ek och fårskinn graphite.73090574-GKpkDjpg


24771312-NJT8Gjpg