Nytt och spännande!

8 februari 2016

Nu är det dags för årets stora möbelfest. Vi åker till Stockholm och besöker Möbelmässan, leverantörer och designpalats. Förhoppningsvis kommer vi hem helt fulla av inspiration. Säkerligen har vi hittat nya tygkollektioner som vi vill klä möbler med eller sy gardiner av.
Av denna anledning håller vi stängt torsdag och fredag (11-12 februari).
Åker man bort och roar sig så får man jobba igen på andra dagar. Idag blev lilla söta Laminette av Yngve Ekström klar. Klädd i en nyans på fårskinn som inte är lika vanlig som graphitgrå, men helt underbar varm guldbeige ton som heter Sahara. Från Skandilock så klart.
Till en hall har vi tillverkat en måttanpassad plymå med fjäderstoppning på en kärna av kallskum. Är det något vi kan pilla länge med för att få det riktigt bra är hur sömsmånen ligger. En krokig sömsmån ger en krokig framkant. Rakt ska det va!

Till vårt bästa polermedel Fulgentin har vi nu får in en pump och en magisk trasa. Detta gör det väldigt mycket smidigare för dig som använder fulgentin. Trasan kostar 40 kr och pumpen 20. Köper du hela kittet får du ett paketpris. Hmm.... får kanske sätta ihop små paket när vi kommer hem från Stockholmo.

Dessa tider är det annars ganska regnigt och blåsigt. Förkylningar hoppar på en stup i kvarten. Bästa medicinen är ingefäraté med en hel pressad citron och lite honung. Njutbart och uppiggande åtminstone.20484710-87TKajpg

73187987-3VE1ejpg

73187988-Ynnb9jpg

73027113-BECPBjpg